Vindbaarheid

Al bij de opzet en structuur van de site wordt er rekening gehouden met een optimale vindbaarheid op internet. Natuurlijk worden er ook relevante zoektermen, omschrijving, titel en andere belangrijke codes op de juiste manier in uw pagina's opgenomen. Daar houden zoekmachines van. Belangrijk is het aanmelden van uw site bij zoekmachines, databases en vooral ook 'startpagina's, verzamelpagina's met links over een vergelijkbaar onderwerp. Het aanmelden kunt u zelf doen. Het is niet moeilijk, kost wel tijd en geduld en soms ook 'tact'. Heeft u hier geen tijd voor, dan kan Promus Webdesign dat voor u doen.

<< Terug

Er zijn veel hostingproviders op de markt. Promus Webdesign werkt samen met Yourhosting, een betrouwbare provider.
webruimte
Bij een ontwerp 'op maat' worden natuurlijk eerst uw voorkeuren besproken voor een bepaalde stijl, de kleuren, lettertypes, teksten, illustraties enz. en er wordt rekening gehouden met uw eventuele huisstijl.
ontwerp
Websites worden door Promus Webdesign gebouwd met de meest recente technieken waardoor uw site sneller inlaadt.
toegankelijkheid
U kunt onderhoud aan uw website door Promus Webdesign laten uitvoeren tegen (verlaagd) uurloon, of door een onderhoudscontract af te sluiten ('vast' aantal uren per maand of kwartaal).
onderhoud
Al bij de opzet en structuur van de site wordt er rekening gehouden met een optimale vindbaarheid op internet.
vindbaarheid