Ontwerp

Een goed ontwerp ondersteunt doel en inhoud van de site en zorgt voor de juiste uitstraling. De 'sfeer' moet passen bij u of uw bedrijf en het moet professioneel overkomen. Hiermee wekt u vertrouwen bij bezoekers en potentiële klanten en laat u zien dat het u ernst is. Ook zorgt het voor een balans tussen tekst (duidelijk en in een goed leesbaar lettertype) en afbeeldingen. Uw website dient er goed uit te zien in de meeste typen browsers, het programma waarmee websites bekeken worden, én toont goed in verschillende beeldschermresoluties. Naast de tot nu toe meest gebruikte standaard-browser Internet Explorer, zijn bijv. Firefox (Mozilla) en Google Chrome de laatste tijd snel in opkomst. Ook de bezoekers die deze programma's gebruiken, moeten uw site goed kunnen zien. Dit is niet automatisch het geval wanneer daar bij de bouw geen rekening mee is gehouden.

Lees meer >>

U moet ruimte reserveren voor de bestanden van de website bij een hostingprovider.
webruimte
Een goed ontwerp ondersteunt doel en inhoud van de site en zorgt voor de juiste uitstraling. De 'sfeer' moet passen bij u of uw bedrijf en het moet professioneel overkomen.
Ontwerp
Een toegankelijke en goed werkende website: is goed bereikbaar en laadt snel.
toegankelijkheid
Vroeg of laat wilt u wat aanpassen: teksten bijwerken, voorbeelden van nieuwe produkten plaatsen, prijzen of tarieven veranderen.
onderhoud
Natuurlijk maakt u het bestaan van uw site wereldkundig door het adres te melden op uw visitekaartje, briefpapier, in advertenties, de telefoongids, etc.
vindbaarheid